Archtours Japan webbsidan har lanserats

AJ_etusivu

Archtours Japan har nu lanserat en visuellt tilltalande hemsida, www.archtours.jp som presenterar de nordiska huvudstädernas möjligheter och utbud för den arkitekturintresserade, japanska marknaden. Archtours Japan ordnar på beställning stadsvandringar i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn under ledning av en lokal japanskatalande arkitekturguide. Man kan också beställa en längre studieresa och välja mellan ett antal aktuella arkitekturteman som till exempel modernt träbyggande, daghem och skolor eller stadsbyggnad. Till klassikerutbudet hör kända byggnadsverk av till exempel Alvar Aalto, Arne Jacobsen och Gunnar Asplund. Förutom temaresorna skräddarsyr Archtours Japan också innehåll enligt kundens önskemål och behov.

Hemsidan, med tyngdpunkt på bilder riktar sig i första hand till den japanska användaren. Yuko´s Nordic Experience-blogg berättar i sin tur om företagets verkställande direktör, Yuko Omuras erfarenheter i sin nya hemstad, Helsingfors.

De nordiska länderna är en växande trend i Japan. Speciellt när det gäller arkitektur är likheterna mellan de båda  kulturerna iögonfallande. Japan Airlines och Finnair har på senare tid också intensifierat sitt samarbete. En stor del av trafiken till Japan går via Finland.

Archtours Japan ab är ett samföretag som ägs av föregångaren inom arkitekturresor Archtours Ab, och arkitekt Yuko Omura från Tokyo. Archtours Ab är medlem av SMAL och IATA och verksamheten följer Quality1000 -programmet. År 2008 tilldelades företaget silvermedalj i The Scandinavian Travel Award –tävlingen. Båda företagen är belägna i Helsingfors.

 www.archtours.jp

För mer information, kontakta vänligen :

Yuko Omura, verkställande direktör, arkitekt
Archtours Japan Ltd
tel.+358 449 466 388
yuko.omura@archtours.com

 

Marianna Heikinheimo, styrelseordförande, arkitekt
Archtours Japan Ltd
tel. +358 503504700
marianna.heikinheimo@archtours.com